June 16, 2016
1
Beate er på besøk hjemme hos sin mor, da hun bringer opp sine ekteskaps problemer og deres årsaksforhold.
-”Jeg vil skille meg fra Georg. Det eneste han vil ha er anal sex med meg, og rasshullet mitt er nå utvidet fra å være på størrelse av en liten gammel norsk ett-øring til å bli på størrelse av en diger gammel fem-øring!”
-”Beate, jenta mi! Du er gift med en multi, multi millionær... du bor i en praktfull åtte soveroms villa med svømmebassenger og gartner bolig... du kjøre en Ferrari... du har ti tusen kroner i lommepenger hver eneste uke... du reiser på ferie seks ganger i året... og du vil kaste bort alt det for fattige fire øre?!”
(1)
  • +1 John Eiliv
July 2, 2016
;)
June 18, 2016
0
Brevet fra den gamle bonden til sønnen i fengselet starter slik: «Hei sønn, jeg savner deg og håper det går bra med deg. Her på gården sliter jeg litt. Jeg har fått så vondt i ryggen at jeg ikke lengre klarer å spa i åkeren for å få plantet poteter. Jeg vet at hvis du hadde vært her, så ville du ha hjulpet meg.» Sønnen svarte så: «Din idiot, du må ikke grave i åkeren, det var jo der jeg gravde ned alle våpnene jeg brukte i bankranet!» Politiet leste brevet, og neste dag gravde de opp hele åkeren for å finne våpnene, men fant ingenting. Sønnen skrev igjen: «Nå kan du plante potetene far! Det er det beste jeg kunne gjøre for deg her fra fengslet.»
(1)
  • +1 John Eiliv
June 17, 2016
0
Den gamle mannen følte seg litt dårlig og dokteren hadde vært hos han.
Etter fire uker ringte doktoren til ham.
Hvordan står det til? Nå håper jeg du har gjort som jeg sa til deg, sa doktern, en pille tre ganger daglig, og litt brennevin før du legger deg om kvelden .
Å ja, å jada doktor, svarte gubben, jeg er nok litt på etterskudd med de pillene, men jeg er nesten tre uker på forskudd med brennevinet…
(1)
  • +1 John Eiliv
June 16, 2016
0
På en kafé sitter en nordmann og spiser frokost, og ved siden av ham sitter en svenske som tygger tyggegummi.
Uoppfordret innleder svensken en samtale: “Spiser dere nordmenn egentlig hele brødet?”
Nordmannen lar motvillig frokosten ligge og svarer: “Ja, naturligvis!”.
Svensken leker med tyggegummien i munnen og sier: “Det gjør vi ikke hos oss, hos oss i Sverige spiser vi kun det innerste av brødet. Brødskorpene blir samlet i en container, bearbeidet og formet til croissanter og solgt til Norge.”
Nordmannen hører bare så vidt etter. Svensken smiler og spør videre: “Spiser dere også syltetøy til brødet?”
Nordmannen svarer lett irritert: “Ja, naturligvis”.
Mens svensken tygger tyggegummi mellom tennene, sier han: “Ikke hos oss, hos oss i Sverige spiser vi kun frisk frukt til frokost. Skallene og restene blir samlet i en container, bearbeidet til syltetøy og solgt til Norge.”
Nå er det blitt nordmannens tur til å spørre!
“Si meg en ting”, spør nordmannen. “Har dere også sex i Sverige?”
Svensken smiler og svarer: “Ja, naturligvis har vi sex i Sverige!”
Nordmannen lener seg over bordet og spør :
“Hva gjør dere med kondomene etter at de er brukt?”
“Dem kaster vi da!”, svarer svensken.
Nå begynner nordmannen virkelig å smile.
“Ikke hos oss, hos oss i Norge blir alle brukte kondomer samlet i en container, bearbeidet, smeltet og solgt til Sverige som tyggegummi.”
(1)
  • +1 John Eiliv
June 16, 2016
0
(1)
  • +1 John Eiliv